Skip to main content

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (BTL-6000 TR- Therapy)

User Rating: 0 / 5

Η συσκευή BTL-6000 TR-Therapy μεταφέρει την υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στον επιθυμητό ιστό η οποία οδηγεί σε επιλεκτική θέρμανση του. Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι αυτό προκαλεί ανακούφιση από τον πόνο, μυϊκή χαλάρωση, μείωση οιδήματος καθώς και αναγέννηση και επούλωση των τραυματισμένων ιστών.

Στις συχνότερες ενδείξεις περιλαμβάνονται ο τοπικός μυϊκός σπασμός, τα trigger points, η μυαλγία, η τενοντίτιδα, ο αυχενικός πόνος και το μετα-τραυματικό οίδημα. Ο συνδυασμός των  χειρισμών του θεραπευτή και της συσκευής BTL-6000 TR-Therapy κάνει αυτή την θεραπευτική μέθοδο την πιο σύγχρονη θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΜΥΪΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

BTL 6000 TR TherapyΤο ακριβές και επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των ραδιοσυχνοτήτων στις ίνες ενός υπερτονικού μυ είναι η άμεση χαλάρωση τους. Η επίδραση της μυϊκής χαλάρωσης βασίζεται κυρίως στην αγγειοδιαστολή, η οποία προκαλείται ταχύτατα κατά την διάρκεια της θεραπείας και είναι έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παροχής θρεπτικών ουσιών στους ιστούς

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΙΣΤΩΝ

Η επιτάχυνση του μεταβολισμού των ιστών είναι ένα φυσικό και πολύτιμο αποτέλεσμα της θεραπείας. Οδηγεί σε ταχύτερη επούλωση του τραυματισμένου ιστού και σε ταχύτερη απορρόφηση των αιματωμάτων μετά τον τραυματισμό.

ΜΕΙΩΣΗ ΟΙΔΗΜΑΤΟΣ

Σε φλεγμονή ή τραυματισμό, η θεραπεία με στοχευμένες ραδιοσυχνότητες έχει ως αποτέλεσμα αγγειοδιαστολή στα τοιχώματα των αγγείων, επιτρέποντας την αυξημένη τοπική αιμάτωση. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης και στη συνέχεια σε μείωση του οιδήματος.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

TR Therapy concept 2Το κύριο αποτέλεσμα της θεραπείας με στοχευμένες ραδιοσυχνότητες είναι η ανακούφιση από τον πόνο, ως αποτέλεσμα της μυϊκής χαλάρωσης, της μείωσης του οιδήματος, της αναγέννησης των ιστών και της επούλωσης τους.

Προσφέρει ένα νέο πλάνο θεραπείας, επιτρέποντας τον αποτελεσματικό συνδυασμό των δεξιοτήτων του θεραπευτή με την χρήση της συσκευής. Το αποτέλεσμα της θεραπείας βελτιώνεται σημαντικά μέσω αυτής της ταυτόχρονης δράσης και η θεραπεία φέρνει άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα. 

Η θεραπεία σε συνδυασμό με τις τεχνικές μάλαξης μαλακών ιστών, ενισχύει το θεραπευτικό αποτέλεσμα με την αύξηση της αιμάτωσης, των θρεπτικών ουσιών, του οξυγόνου και την ενίσχυση της άμυνας στην περιοχή. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί στην ταχύτερη και ευκολότερη απομάκρυνση της μυϊκής υπερτονίας.

Η θεραπεία βοηθά επίσης στην απελευθέρωση των trigger points και του μυϊκού σπασμού ώστε να ανακτηθεί η ελαστικότητα των μυών και το πλήρες εύρος κίνησης των αρθρώσεων.

ΠΗΓΗ

https://www.btl.gr/products-physiotherapy-targeted-radiofrequency-therapy

  • Προβολές: 608