Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2007 03:00

ΚΡΑΝΙΟΪΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ του UPLEDGER

Rate this item
(0 votes)

Ο Φυσικοθεραπευτής Χαράλαμπος Τιγγινάγκας από 13 έως 22 Απριλίου 2007 παρακολούθησε στο Somerset, U.K. to ADVANCED WORKSHOP για την Κρανιοϊερή Θεραπεία, που οργανώθηκε από το Ινστιτούτο Upledger.Το ταξίδι μου στην "Κρανιοϊερή Θεραπεία" του Dr. John Upledger Όταν αποφάσισα να παρακολουθήσω το πρώτο workshop της Κρανιοϊερής Θεραπείας, ήταν γιατί ήθελα να επεκτείνω τις γνώσεις μου και να βελτιώσω τις τεχνικές μου προς όφελος των ασθενών μου.

ADVANCED CST WORKSHOP

 

Ο Φυσικοθεραπευτής Χαράλαμπος Τιγγινάγκας από 13 έως 22 Απριλίου 2007 παρακολούθησε στο Somerset, U.K. to ADVANCED WORKSHOP για την Κρανιοϊερή Θεραπεία, που οργανώθηκε από το Ινστιτούτο Upledger.

Το ταξίδι μου στην "Κρανιοϊερή Θεραπεία" του Dr. John Upledger

Όταν αποφάσισα να παρακολουθήσω το πρώτο workshop της Κρανιοϊερής Θεραπείας, ήταν γιατί ήθελα να επεκτείνω τις γνώσεις μου και να βελτιώσω τις τεχνικές μου προς όφελος των ασθενών μου.

Μετά από αυτή τη πρώτη επαφή με την Κρανιοϊερή Θεραπεία, ένοιωσα ότι έχω να κάνω με κάτι περισσότερο από αυτό που πίστευα, χωρίς όμως να το ξεκαθαρίζω απόλυτα. Προχώρησα ένα βήμα περισσότερο στο δεύτερο workshop, ενώ είχα εντάξει αυτή τη θεραπεία στο θεραπευτικό μου πρωτόκολλο. Αν στο πρώτο workshop έμαθα την ΑΒ, τώρα ήξερα να φτιάχνω λέξεις. Μπορούσα να καταλάβω περισσότερα.

Αποφάσισα να συνεχίσω και βρέθηκα στο πρώτο workshop SomatoEmotional Release I (SER I). Τώρα πλέον μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι η προσωπικότητα και το συναισθηματικό φόντο με τα αισθήματα επηρεάζουν τη σωματική υγεία όπως και το αντίθετο. Τα συναισθήματα και η σωματική υγεία είναι τόσο καλά πλεγμένα που δεν ξεμπλέκονται. Απαιτούνται λοιπόν γνώσεις και ικανότητα για να μπορέσει ο θεραπευτής να βοηθήσει αποτελεσματικά τον ασθενή του. Ολοκληρώνοντας το workshop SER II, προσπαθώ όταν έχω μπροστά μου έναν ασθενή να αναζητώ “the total person”, δηλαδή τον άνθρωπο σαν σύνολο, στη προσπάθεια για αποκατάσταση. Έπεται συνέχεια...

Εύχομαι αυτός ο δρόμος να είναι μια αξέχαστη περιπέτεια για εμένα αλλά συνάμα σημαντική για την προσφορά μου στον άνθρωπο που το έχει ανάγκη.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Γ. ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑΣ

Φυσικοθεραπευτής

PHOTO GALLERY

Read 210 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

  • ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ 3-5/116 34/ΑΘΗΝΑ
  • 210 7220562
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνδεθείτε με τα κοινωνικά μας δίκτυα "Social Media" και ανακαλύψετε τις νεότερες πληροφορίες

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 guests και κανένα μέλος

© Physio.gr All rights reserved.
by Avatar.gr.