Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2006 02:00

«Δίνουμε στους ασθενείς ψεύτικες ελπίδες;»

Rate this item
(0 votes)

Πριν λίγο καιρό κάποιος με ρώτησε εάν θεωρώ ότι με τη Κρανιοϊερή Θεραπεία δίνω στους ασθενείς ψεύτικες ελπίδες. Πολύ καλή ερώτηση! Πιστεύω μου είναι ο καθένας έρχεται σε κάποια συγκεκριμένη παθολογική διαδικασία με ένα μοναδικό τρόπο. Έτσι άνθρωποι με ουσιαστικά την ίδια διάγνωση μπορεί να ανταποκρίνονται τελείως διαφορετικά στην Κρανιοϊερή Θεραπεία.

«Δίνουμε στους ασθενείς ψεύτικες ελπίδες;» Του Dr. John Upledger

Πριν λίγο καιρό κάποιος με ρώτησε εάν θεωρώ ότι με τη Κρανιοϊερή Θεραπεία δίνω στους ασθενείς ψεύτικες ελπίδες. Πολύ καλή ερώτηση!

Πιστεύω μου είναι ο καθένας έρχεται σε κάποια συγκεκριμένη παθολογική διαδικασία με ένα μοναδικό τρόπο. Έτσι άνθρωποι με ουσιαστικά την ίδια διάγνωση μπορεί να ανταποκρίνονται τελείως διαφορετικά στην Κρανιοϊερή Θεραπεία.

 

Με δεδομένη αυτή την απόκλιση και την απόλυτη ατομική ανταπόκριση στη θεραπεία, συμπεραίνουμε ότι πάντοτε είναι πιθανό να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Έχοντας την προσοχή μας να μην έχουμε, ούτε να δίνουμε σε κανένα μη ρεαλιστικές προσδοκίες, δεν πρέπει ποτέ να περιορίζουμε τι είναι πιθανόν να συμβεί.

Απλά εφαρμόζουμε την εργασία μας στον αντισταθμιστικό μηχανισμό του σώματος και παρατηρούμε με ποιο τρόπο το σώμα αυτό-διορθώνεται ή εξισορροπείται. Η ανταπόκριση του σώματος μας πληροφορεί για τα επακόλουθα των συνεδριών μας.

Δίνουμε λοιπόν στους ασθενείς ψεύτικες ελπίδες;

Όχι. Τους δίνουμε ελπίδα!!!

www.craniosacral.gr

Read 284 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

  • ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ 3-5/116 34/ΑΘΗΝΑ
  • 210 7220562
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνδεθείτε με τα κοινωνικά μας δίκτυα "Social Media" και ανακαλύψετε τις νεότερες πληροφορίες

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος

© Physio.gr All rights reserved.
by Avatar.gr.